Augusztus 15-én egy egész estet kap a pezsgő Budapesten
Lassan vége a nyárnak, úgyhogy nem árt kinyitni még néhány palackot. Hasonlóan gondolkodnak a Kertész utcai Laurel Budapestben, ahol augusztus 15-én megadják a … Olvass tovább!
Lassan vége a nyárnak, úgyhogy nem árt kinyitni még néhány palackot. Hasonlóan gondolkodnak a Kertész utcai Laurel Budapestben, ahol augusztus 15-én megadják a … Olvass tovább!
Az nyilvánvaló, hogy Franciaország utcahosszal vezeti a pezsgő és habzóborok piacát. Nekünk Európaiaknak azonban a negyedik helyezett ország már több mint meglepő … Olvass tovább!
Több hónap háttérmunka után a napokban elindult a somlói Kreinbacher Birtok új menüje és friss gasztronómiai koncepciója, amely egyben Langer Gábor executive … Olvass tovább!
A tállyai Szóló pincészet már több izgalmas bort letett az asztalra, a bort önmagában szeretnék megmutatni, ehhez pedig a lehető legkevesebb beavatkozással … Olvass tovább!
Azzal, hogy immár végig autópályán mehetünk a horvát tengerpartra, az eddiginél is közelebb került egy – akár csak néhány napos – isztriai, … Olvass tovább!
11 generáció? Szőlőfajta specifikus borospohár? Ital specifikus spirites pohár? Varázslat? Marketing? Miről beszélek, amikor Riedel poharakról beszélek? A Riedel család 11 generációra … Olvass tovább!
A tősgyökeres budaörsi sváb családból származó borásznál, Szentesi Józsefnél talán csak kevés magyar szakember tud többet a hazai palackos erjesztésű, azaz a … Olvass tovább!
Budapest egyik patinás szállodája a Duna-parti InterContinental Budapest, ahol nemcsak a külföldi vendégek, de a magyarok is szívesen töltenek időt. A csodás … Olvass tovább!
Virágba borult fák, mesebeli éttermet rejtő présház, patinás és 21. századi pincék szimbiózisa: júniusi tesztünket az Öreghegy idilljében, a Haraszthy étteremben tartottuk. … Olvass tovább!
Az olaszok kedvenc buborékos itala itthon is egyre népszerűbb. Jó hír a proseccót és az olasz borokat kedvelőknek, hogy a nyár közeledtével … Olvass tovább!