“SOSEM VOLTAM NAGY ROSÉBOR FOGYASZTÓ.
Mindig is az izgalmasabb, összetettebb íz- és illatjegyeket, textúrákat kedveltem a bor alapú italokban, legyen szó csendes vagy buborékos tételekről. Valami közös azonban mégis akad bennem és a rosé borokban. Mindketten nagyon szeretjük a buborékokat, a rosé buborékokra gondolok, legyen szó akár egyszerű habzóról, proseccoról esetleg cavaról, vagy a pezsgők nagyasszonyáról a champagneról.”
NEMES PETRA
MATCHA DESSZERT
NYÁRI FORRÓSÁGBAN
PEZSGŐKOKTÉL BÁRMIKOR
SZÁZ POHÁRNAK IS EGY A VÉGE
HA PEZSEG, TUTI FELÉBRESZT.
“Igazából nagy segítség számomra, mikor egy „ezerfűszer” vezető ízű ételhez bort, vagy pezsgőt kell ajánlanunk. Nagyon tetszik az, amikor egy rozé hirdeti azt, hogy mi adta őhozzá az alapot, tetszik mikor felfedezhető az alap kékszőlő önálló fajtajellegessége…”
PETHŐ TOMI