A jó pezsgő titka a megfelelő alapbor
Balaton, nyár, vitorlázás, jó borok és gasztronómia. Valahogy így képzeljük a tökéletes vakációt a magyar tengernél. És hogy még teljesebb legyen az … Olvass tovább!
Balaton, nyár, vitorlázás, jó borok és gasztronómia. Valahogy így képzeljük a tökéletes vakációt a magyar tengernél. És hogy még teljesebb legyen az … Olvass tovább!
„Hosszú évek óta foglalkozom a borral és utazásaim során örömmel tapasztalom, hogy milyen sokat fejlődött a borkultúra Magyarországon. Mindig is lenyűgözött, milyen … Olvass tovább!
Évek óta tombol a világon a prosecco-mánia, ennek megfelelően egyre többen hamisítják. Három egyszerű és gyors trükköt mutatunk be, hogy te olasz … Olvass tovább!
Apró buborékok, elegáns gyöngyözés, stabil, krémes habzás: ilyeneket is hallani, ha egy szakértő társaságában kóstolunk pezsgőt. De hogy igazából melyik mit jelent, … Olvass tovább!
A Mumm francia pezsgőház bemutatta legújabb termékét. Kötelező tartozék a fogkefe és a váltás alsónadrág mellett a következő űrutazásodon! Videós beszámoló! A … Olvass tovább!
Szombaton a Corinthia Hotel Budapestben rendezték meg az ország legnagyobb pezsgős rendezvényét, a Pezsgő Júniust, ahol közel fele-fele arányban kóstolhattunk hazai, illetve … Olvass tovább!
Sétáló riporterünk, Császár Zoltán ezúttal a közelmúltban megrendezett Gourmet Fesztiválon járt, ahol idén a pezsgő és a kaviár volt a rendezvény főszereplője. … Olvass tovább!
Több, mint 200 fajta pezsgőt kínáltak a vendégeknek az év legnagyobb pezsgőkóstolóján Budapesten. A Pezsgő Június Nagykóstolón 40 hazai és 50 nemzetközi … Olvass tovább!
Pezsgőt sokszor csak karácsonykor és szilveszterkor fogyasztunk, pedig a buborékos ital megkoronázhatja családi és baráti összejöveteleinket, egy nyári bulit és egy átlagos … Olvass tovább!
A magyar történelmi gasztronómiai márkák összefogását ünnepeltük egy különleges programmal, egyben két dinasztia tevékenységét felvirágoztató Törley József és Auguszt E. József kulturális … Olvass tovább!