Sosem voltam nagy rosébor fogyasztó. Mindig is az izgalmasabb, összetettebb íz- és illatjegyeket, textúrákat kedveltem a bor alapú italokban, legyen szó csendes …
Olvass tovább!
A matcha, legyen szó főfogásról, desszertről vagy akár kávés italról, egyre nagyobb teret hódít világszerte a gasztronómiában. Amellett, hogy a porrá őrölt …
Olvass tovább!
Rosé és Pezsgő Liget, 2018. május 11-13-án, Budapesten, a Városliget Vajdahunyadvár mögötti árnyas rétjén. Idén hetedik alkalommal rosék, pezsgők, finom borok, street food, koncertek, …
Olvass tovább!
Az 1900-as évek elején, Párizsban készítették el először ezt a koktélt, azóta is sokunk kedvence, könnyedsége és egyszerűsége miatt. Hosszú nyári éjszakák …
Olvass tovább!
Pesti István pályáját 1986-ban a Grand Hotel Hungáriában kezdte, majd több kitérő után a Cyrano és a Cosmo éttermekben folytatta. A köztudatba …
Olvass tovább!