Közeledik! Eljön a pezsgő világnapja is!
2019. október 18-án pezsdítően izgalmas kezdeményezés valósul meg Budapest belvárosában. Az egész világ, közöttük fővárosunk is megünnepli a pezsgő világnapját. … Olvass tovább!
2019. október 18-án pezsdítően izgalmas kezdeményezés valósul meg Budapest belvárosában. Az egész világ, közöttük fővárosunk is megünnepli a pezsgő világnapját. … Olvass tovább!
A hip-hop és a champagne rajongóinak is izgalmas hír volt, hogy Jay-Z 2014-ben megnövelte tulajdonosi részesedését az Armand de Brignac Champagne-ban. Saját … Olvass tovább!
A tokaji borvidékről származó pezsgők vannak többségben 2019 öt legjobb pezsgőjének listáján. A napokban megjelent 100 legjobb magyar bor kiadványban már a … Olvass tovább!
Magyar borokat és pezsgőket népszerűsítő programot indít a kormány 3,5 milliárd forint értékben – mondta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára Budaörsön. … Olvass tovább!
Egy kommentár megjegyzi: lassan annyi bor és pezsgő halmozódik fel a brit raktárakban, ami alapján kijelenthető, egészen biztosan nem lesz “pezsgő-krízis” idén … Olvass tovább!
Must, murci, bor, pezsgő, pálinka, borecet….., mindenki talál kedvére valót Budapest szőlőskertjében! Ezúttal ingyenes és kedvezményes kóstolókra is invitálunk! Az első 150 … Olvass tovább!
Ugyan a Michelinnél egyelőre nem foglalkoznak vidéki éttermekkel Magyarországon, az évente kiadott kalauzban csak fővárosi éttermek szerepelnek, a vidéki gasztronómia csillagok nélkül is kezd talpra állni. … Olvass tovább!
Megkezdődött az idei szüret, mely a borászatok életében az év legfontosabb időszaka. Ilyenkor minden azon áll vagy bukik, milyen minőségű alapanyag kerül … Olvass tovább!
Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Dél-Buda legnagyobb fesztiválja. Ez alkalomból – a megszokott kötetlen hangulat, kiváló borok … Olvass tovább!
A 71. Emmy-díjátadó gálára, amelyen a televíziós iparág legjobbjait jutalmazzák szeptember 22-én kerül sor a Los Angeles-i Microsoft színházban. A Ferrari methode … Olvass tovább!