Csillogó buborékok a VinCE Budapest Wine Show-n

Hírek/Programajánló

Már csupán másfél hét van hátra a VinCE Budapest Wine Show-ig, ahol csak úgy áradnak a buborékok: a Mionetto mesterkurzusán proseccókat kóstolhatnak, míg a Champagne és kihívói előadáson összehasonlíthatják a világ methode traditionnelle pezsgőit: Ferrari, Moët & Chandon és a François President Brut is szerepel a kóstolósorban.

A számos kiváló pincészetet képviselő Ital Magyarország standjánál eddig még nem látott spanyol borokat és olasz proseccókat kóstolhatnak a vendégek. A gourmet-kat a Miele gasztrokirándulásra, Szepsy és Figula pedig virtuális dűlőtúrára invitálja. Még nem késő csatlakozni.

Csillogó buborékok a VinCE Budapest Wine Show-n

Már csupán másfél hét van hátra a VinCE Budapest Wine Show-ig, ahol csak úgy áradnak a buborékok: a Mionetto mesterkurzusán proseccókat kóstolhatnak, míg a Champagne és kihívói előadáson összehasonlíthatják a világ methode traditionnelle pezsgőit: Ferrari,Moët & Chandon és a François President Brut is szerepel a kóstolósorban. A számos kiváló pincészetet képviselő Ital Magyarország standjánál eddig még nem látott spanyol borokat és olasz proseccókat kóstolhatnak a vendégek. A gourmet-kat a Miele gasztrokirándulásra, Szepsy és Figula pedig virtuális dűlőtúrára invitálja. Még nem késő csatlakozni.

 

Champagne és kihívói: van-e vetélytársa a világ legnépszerűbb pezsgőstílusának?

Vakkóstoló 10 méthode traditionnelle pezsgővel a világ körül. Előadó: Márkus György champagne szakértő, a Champagne & Sparkling Wine World Championships bírája.

Kóstolósor:
1. Carassia Classic Brut NV (Erdély)
2. Codorniú Anna de Codorniú NV (Spanyolország)
3. Ferrari Brut Trento DOC NV (Olaszország)
4. Jansz Tasmania Premium Cuvée Brut NV (Ausztrália)
5. La Montina Millesimato Brut Franciacorta 2011 (Olaszország)
6. François President Brut 2015 (Magyarország)
7. Moët & Chandon Imperial Brut NV (Franciaország)
8. Pongrácz Brut Méthode Cap Classique NV (Dél-Afrika)
9. Pierre-Marie Chermette Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut NV (Francaország)
10. Schlumberger Brut NV (Ausztria)

 

Mionetto, ahogy eddig nem ismertük

A VinCE Budapest mesterkurzusán a hétköznapok proseccói mögé nézünk, és megismerhetjük a borvidék igazi képességeit egy sor kiváló pezsgőn keresztül, Prosecco borvidék különböző eredetvédett területeiről, valamint egy meglepetést is tartogat az előadás, egy olyan tételt is kóstolunk, amivel máshol biztosan nem találkozhatnak!

Kóstolósor:

1. Valdobbiadene Prosecco DOCG Frizzante, Spago Collection
2. Prosecco DOC Treviso Brut Prestige Collection
3. Prosecco DOC Treviso Frizzante Prestige Collection
4. Prosecco Doc Vino Biologico Prestige Collection
5. Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG «Rive di Guia» Brut Nature Luxury Collection
6. Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry Luxury collection
7. Valdobbiadene Superiore di Cartizze Dry Luxury Collection

 

A Miele chefje két különleges fogással készül a VinCE Budapestre

A Miele csúcsminőségű konyhatechnológiájának és a legjobb minőségű alapanyagoknak köszönhetően az idei VinCE Budapest Wine Show alatt is olyan gasztronómiai kiránduláson vehetünk részt, amilyet a legjobb éttermek kínálnak. Kis Sándor, a Miele chefje két különleges fogással készül: Az egyik a közönségkedvenc, az örök favorit marhaszegyes szendvics tormával, a másik viszont most fog debütálni: egy nagyon aktuális és nagyon friss tavaszi lecsó, megbolondítva egy kis különlegességgel, a kacsakolbásszal.

További információk: https://vincebudapest.hu/,
https://vincebudapestjegy.hu/mesterkurzusok