Ha pezsgőt iszunk, falatkázzunk! Nem csak a tapas-kultúra hirdetőjeként mondom, hogy bár könnyű ez az elegáns nedű, de gyöngyözésének köszönhetően hamarabb is …
Olvass tovább!
A tegnapi Bar Show-n lehetőségem volt bartender előadásokat hallgatni, Nicolas Saint-Jean utánozhatatlanul virtuóz mozdulatait végignézni, csúcsminőségű hazai és import párlatokat kóstolni, és …
Olvass tovább!
Az 1900-as évek elején, Párizsban készítették el először ezt a koktélt, azóta is sokunk kedvence, könnyedsége és egyszerűsége miatt. Hosszú nyári éjszakák …
Olvass tovább!
Az elmúlt pár hónapot volt szerencsém Tokaj-hegyalján tölteni és némiképp kicsit közelebbről betekintést nyerni a közelmúlt innen származó pezsgő-remekműveibe. Érzelmeim vegyesek a …
Olvass tovább!